Agraïment de Divina Farreny, gerent de les regions sanitàries Lleida i Alt Pirineu i Aran

Vull amb aquesta carta, fer arribar el meu reconeixement, el meu suport i el meu agraïment més personal i professional també, a tot el col·lectiu de professionals del Sistema de Salut a Lleida i Pirineu, sanitaris i no sanitaris, de l’àmbit públic i del privat, de les diferents xarxes assistencials, atenció primària, hospitalària, extrahospitalària, salut mental, sociosanitària, de l’àmbit de la salut pública, epidemiologia, veterinària, farmàcia, personal del SEM, voluntaris, treballant en aquests moments amb un únic objectiu, vèncer el desafiament que ens presenta el coronavirus
Urgencies de l'Hospital Arnau de Vilanova
photo_camera Urgencies de l'Hospital Arnau de Vilanova

Divina FarrenyEns trobem en una situació extraordinària que es pot allargar en el temps algunes setmanes més. Des de mitjans de febrer el sistema sanitari està en alerta i treballant per garantir que totes les necessitats sanitàries estiguin cobertes i els recursos a l’abast de la ciutadania.

Som un sistema ampli, divers, amb capacitat d’innovació, de recerca, participatiu,  responsable en l’atenció als ciutadans i ciutadanes, d’adaptació en moments de crisi, de treball transversal i col·laboratiu,

El sistema sanitari ha de preservar i mantenir amb totes les garanties, com fins ara, la resposta a urgències com infarts, ictus o accidents politraumàtics; a l’activitat important com els parts, la diàlisi, la quimioteràpia o la radioteràpia; i als casos greus provocats per la pandèmia. Hem de fer compatible tot allò que és urgent i important amb aquest escenari.

Cada gest que fa cadascú de nosaltres treballa a favor de la resolució d’aquesta situació d’alerta sanitària, i això és molt rellevant de cara a protegir el sistema sanitari i tots els professionals que hi treballen.

Vull amb aquesta carta, fer arribar el meu reconeixement, el meu suport i el meu agraïment més personal i professional també, com a gerent de les regions sanitàries Lleida i Alt Pirineu i Aran, a tot el col·lectiu de professionals del Sistema de Salut a Lleida i Pirineu, sanitaris i no sanitaris, de l’àmbit públic i del privat, de les diferents xarxes assistencials, atenció primària, hospitalària, extrahospitalària, salut mental, sociosanitària, de l’àmbit de la salut pública, epidemiologia, veterinària, farmàcia, personal del SEM, voluntaris, treballant en aquests moments amb un únic objectiu, vèncer el desafiament que ens presenta el coronavirus.

Som conscients de les moltes dificultats que en poc temps hem hagut d’afrontar i haurem de seguir treballant en aquesta línia, no defallirem, no dubtarem i no mirarem cap a un altre lloc.

Estem demostrant que som un sistema que treballa  molt i eficientment, que sabem molt bé quina és la nostra prioritat, millorar la salut de la ciutadania, i això ho vull posar en valor.

Us encoratjo a continuar com ho esteu fent, gairebé sense pausa, a recórrer aquest camí difícil professional i personal, perquè tots i totes sabem que s’ho val.

Comentaris