16.05.2021 |
Territoris.cat

Campanya especial de Donació de Sang a Miralcamp

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent essencial durant el període d'estat d'alarma per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions entre altres urgències
Banc de Sang fa una crida a la necessitat de donacions
Banc de Sang fa una crida a la necessitat de donacions
Campanya especial de Donació de Sang a Miralcamp
El Banc de Sang continua fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, una actitud imprescindible per poder donar resposta a la necessitat a conseqüència de l'epidèmia, però els serveis sanitaris han de continuar tractant als malalts de càncer, accidents, parts i altres patologies.

Donació Sang MiralcampAquest dimarts 5 de maig el Banc de Sang es trasllada a Miralcamp, municipi en el qual instal·larà una àrea de donacions en el Pavelló Poliesportiu de les sis de la tarda a les nou del vespre.

L'Ajuntament de Miralcamp recorda a les persones que tinguin interès a fer donacions, que han de reservar hora en el web donarsang.gencat.cat. La reserva és una manera eficient de gestionar la donació i evitar esperes conseqüència de les mesures de precaució i seguretat.

Des del Banc de Sang i Teixit recorden que la donació de sang és un acte imprescindible per garantir l'assistència sanitària en els hospitals de Catalunya, en un període en què la demanda habitual, s'ha incrementat, a causa de l'epidèmia de la COVID-19.

Campanya especial de Donació de Sang a Miralcamp
comentaris