Castelldans també desinfecta els carrers de la població

Desinfecció Castelldans-Interior
photo_camera La desinfecció es realitzarà cada dilluns i divendres a les 8 del vespre.

L'Ajuntament de Castelldans va dur a terme aquest divendres dia 27, al vespre, la desinfecció a fons dels carrers de la població, tal com ja s'ha fet en altres localitats.

Si el temps ho permet, la desinfecció es realitzarà cada dilluns i divendres a les 8 del vespre.

L'alcalde Conrad Llovera demana a la població que segueixi extremant les precaucions i que procuri, en la mesura que els sigui possible, que no surtin de casa.

Castelldans de moment no té cap cas confirmat de contagi. El telèfon de l'alcalde està a disposició dels veïns que es trobin en situació vulnerable, per tal de determinar les seves necessitats per si els cal proveir d'aliments o medicaments.

El consultori local, com també els de la resta de poblacions de la comarca, està tancat, i només es pot consultar amb la metgessa i la infermera de forma telefònica. Les oficines municipals també estan tancades al públic, i es recomana fer la realització de tràmits via telemàtica o per telèfon al 973 12 00 02. 

IMG_5586-1

Mascaretes per a la població

Amb la col·laboració de nombrosos vilatans s'han confeccionat fins al moment 260 mascaretes de cotó, que l'Ajuntament s'ha encarregat de repartir entre la població.

Iniciatives per fer més agradable el confinament

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal i l'escola Timorell han posat en marxa a través de les xarxes una iniciativa per tal que el fet d'estar tancat a casa es faci més suportable. Cada setmana proposarà un repte per a tots. S'ha començat proposant que realitzin un relat, conte o poesia sobre el confinament. Amb tots els relats es farà una exposició per Festa Major i un certamen literari.

Comentaris