14.08.2022 |
Territoris.cat

La subdelegació del govern de l’Estat lliura més de 100.000 mascaretes a Diputació i Paeria

La Diputació serà l’encarregada de distribuir les mascaretes entre els diferents consells comarcals del territori que les rebran entre els dies 25 i 26 de setembre
El subdelegat del govern de l'Estat, José Crespín lliura les mascaretes a la Diputació 1
El subdelegat del govern de l'Estat, José Crespín lliura les mascaretes a la Diputació
La subdelegació del govern de l’Estat lliura més de 100.000 mascaretes a Diputació i Paeria

El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín ha lliurat aquest dijous 74.500 mascaretes quirúrgiques a la Diputació de Lleida. El vicepresident, Ferran Accensi ha representat a l'ens provincial en l'acte de lliurament que ha tingut lloc en la subdelegació. Pel que fa a la Paeria de Lleida, ha assistit a la recepció la regidora de Salut Pública, Montse Pifarré, que ha rebut les 35.500 mascaretes destinades als col·lectius més vulnerables i treballadors i treballadores municipals.

El subdelegat del govern de l'Estat, José Crespín lliura les mascaretes a la Paeria 1La Diputació serà l’encarregada de distribuir les  mascaretes – segons uns barems ja marcats prèviament– entre els diferents consells comarcals del territori que les rebran entre els dies 25 i 26 de setembre. Una vegada rebuts, aquests repetiran el mateix procediment amb els respectius ajuntaments, de manera que tots rebran una quantitat de mascaretes en funció del nombre d’habitants.

Cal recordar que, el passat mes de juny, la Diputació va comprar i distribuir 50.000 mascaretes i 1.200 ulleres de protecció contra el virus SARS-COV-2 que es van donar als ajuntaments i consells comarcals del territori. 

A la demarcació de Lleida estan comptabilitzats uns 8.100 treballadors públics locals, entre la pròpia Diputació, consells comarcals, ajuntaments i entitats municipals descentralitzades. 

La subdelegació del govern de l’Estat lliura més de 100.000 mascaretes a Diputació i Paeria
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement