S'ha adquirit un equip portàtil de radiologia i dos ecògrafs gràcies a la donació econòmica

Donació de l'empresari Tatxo Benet a l'Arnau de Vilanova per a la lluita contra la covid-19

foto_3322770
photo_camera Tatxo Benet va contreure la Covid-19 i per això ha ressaltat la importància d'aquest equipament.

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha iniciat els tràmits per adquirir un equip portàtil analògic motoritzat de radiologia amb digitalitzador i dos ecògrafs ultralleugers per practicar ecografies pulmonars. La compra ha estat possible gracies a la donació econòmica que ha fet a l'hospital el periodista i empresari lleidatà Tatxo Benet.

El nous equips, que permetran al centre fer un millor seguiment dels pacients ingressats amb covid-19, podrien estar operatius en els pròxims dies. Empreses, institucions i particulars han volgut aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la pandèmia, amb aportacions econòmiques o amb el lliurament de material de prevenció als hospitals i centres sanitaris lleidatans i d'arreu del país.

"Tots aquells que podem hem de fer un esforç per ajudar en la mesura del possible a tota la gent que treballa a la sanitat pública que estan lluitant dia a dia i en condicions molt dures per salvar les nostres vides", ha afirmat Tatxo Benet.

L'empresari i periodista ha recordat que recentment va estar ingressat en un hospital després de contreure el coronavirus i, per això, ha ressaltat la importància "que aquests equips tenen en la lluita contra la covid-19".

Des de la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris segueixen agraint les mostres de solidaritat que "ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en les millors condicions possibles en aquests moments difícils".

comentaris