Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya

Comencem a fer entrega de les targetes de la campanya 100x100

l passat 2 d’abril des de la FAGiC vam iniciar la campanya 100x100 amb l’objectiu de recollir com a mínim 10.000€ a través de donacions i així per poder ajudar almenys a 100 famílies gitanes vulnerables de Catalunya amb targetes per comprar necessitats bàsiques (menjar, productes de neteja, productes per la higiene personal i productes per a nadons) i així poder sostenir una economia familiar i lidiar amb aquest temps de confinament. 
Passats gairebé 15 dies i després d’haver rebut més de 396 sol·licituds de famílies de tota Catalunya, comencem a repartir de forma online i a través de les entitats federades les targetes a les famílies més necessitades, estem contents de poder dir que de moment podem donar un cop de mà a 270 famílies. Es tracta d’un grup de famílies que no reben cap tipus de prestació o que se’ls ha parat per alguna circumstància, són gent gran, nens i nenes, famílies on viuen més de tres generacions en una mateixa casa o famílies monoparentals, famílies que han vist reduïts els seus ingressos per la falta d’activitat (venta ambulant, recollida de residus, venta no sedentària, etc.) 
Des de la FAGiC seguint buscant col·laboracions d’empreses, particulars i administracions que realitzin les seves donacions a la campanya i així poder ampliar el nombre de famílies ateses. 

Com bé sabeu, estem vivint un dels estats d'alarma i emergència més durs que hem tingut en l'àmbit mundial. Tota la població estem vivint un moment de gran dificultat i si a ella li afegim un alt risc de vulnerabilitat i exclusió social, la situació s'agreuja encara més.

Desgraciadament, aquest és el panorama de moltes famílies gitanes que viuen al voltant de tota Catalunya. Moltes no arriben a cobrir les necessitats bàsiques (menjar, productes de neteja, productes per a la higiene personal i productes per a nadons) i es veuen incapaços de sostenir l'econòmica família durant aquest temps de confinament.

Des de la FAGIC, la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya, ens posem en contacte amb tu per a demanar-vos una ajuda. Acabem d'iniciar la campanya 100×100 amb l'objectiu de recaptar 10.000 euros a través de donacions i així poder ajudar a 100 famílies gitanes vulnerables de Catalunya amb 100 € per a poder comprar béns de primera necessitat.

Desitgem comptar amb vosaltres, sumar esforços, i fer-vos partícips de la nostra iniciativa. Des de la FAGIC estem destinant recursos econòmics de la mateixa entitat, els primers 5.000 euros els posem nosaltres, però lamentablement no podem finançar més, i per això estem buscant donacions de caràcter privat amb l'objectiu de donar resposta ràpida i eficient. Us adjuntem el número de compte, on qualsevol donació serà benvinguda ES43 0081 7012 4300 0155 7559

Estaríem molt agraïts de comptar amb la vostra ajuda en aquests difícils moments.

Comentaris