Els infants es vacunaran a l'Espai MerCAT de Tàrrega, Fira de Mollerussa, i Sant Joan de Déu de Lleida

Les famílies interessades en vacunar els infants d'aquesta edat que hi ha a la demarcació de Lleida ja poden demanar cita des d'aquest dilluns a https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/
Punt de vacunació a l'hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida ©Territoriscat
photo_camera Punt de vacunació a l'hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida ©Territoriscat

Pla obert on es poden veure infermeres traslladant material del punt de vacunació massiva contra la covid-19 a l'Espai Mercat de Tàrrega, l'1 d'octubre de 2021. (Horitzontal)La conselleria de Salut ha fet public els espais que s'habilitaran a la Regió Sanitària de Lleida per administrar les vacunes als infants de 5 a 11 anys a partir d'aquest dimecres. A la ciutat de Lleida es podran vacunar contra la covid-19 a l'hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, l'Espai MerCAT de Tàrrega i al recinte firal de Mollerussa.

Les famílies interessades en vacunar els gairebé 31.000 infants d'aquesta edat que hi ha a la demarcació de Lleida ja poden demanar cita des d'aquest dilluns a https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/.

La vacunació d'aquest grup d'edat es farà únicament de manera programada amb cita prèvia, via web, ja sigui per iniciativa pròpia o després de rebre l'SMS que Salut enviarà a les persones de qui es tingui el telèfon mòbil de contacte

Punt de vacunació al recinte Firal de Mollerussa  ©TerritoriscatAl conjunt de la demarcació de Lleida, aquesta vacunació està destinada a 30.765 infants. D'aquests, 26.265 a la Regió Sanitària Lleida i 4.500, a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran. Està previst que aquesta setmana arribin 11.400 dosis a Lleida i 1.900 al Pirineu. La resta, ho faran a principis del mes de gener de 2022. 

Comentaris