Les entitats targarines animen a celebrar la diada de la 'Mona' a través de les xarxes

La Biblioteca Pública de Tàrrega Germanes Güell ha engegat una campanya a Instagram per mantenir la tradició de la Mona de forma virtual malgrat el confinament. La proposta es basa en compartir fotografies antigues dels targarins celebrant la festa típica del Dilluns de Pasqua o corresponents al Diumenge de Rams, amb la palma o palmó
Una altra de les fotografies cedides per la iniciativa de la Biblioteca de Tàrrega
photo_camera Una altra de les fotografies cedides per la iniciativa de la Biblioteca de Tàrrega

La Biblioteca Pública de Tàrrega Germanes Güell ha engegat una campanya a Instagram per mantenir la tradició de la Mona de forma virtual malgrat el confinament. La proposta es basa en compartir fotografies antigues dels targarins celebrant la festa típica del Dilluns de Pasqua o corresponents al Diumenge de Rams, amb la palma o palmó. Les imatges es poden fer arribar a l’adreça [email protected] per tal de que siguin publicades al compte d’Instagram de l’equipament cultural targarí (@biblioteca.tarrega).

Una de les imatges enviades a la proposta de la Biblioteca de TàrregaLa crida ja ha obtingut resposta i s’hi poden veure les primeres instantànies que ha fet arribar la ciutadania. L’objectiu de la campanya és recordar com es celebrava aquesta festivitat anys enrere i trencar, encara que de manera simbòlica, les barreres del confinament.

Per tal de seguir celebrant la Pasqua, la Coral Infantil Mestre Güell de Tàrrega ha fet una crida a les xarxes socials per tal de que la gent, davant la impossibilitat de fer-ho als carrers, s’animin a gravar-se cantant caramelles o altres cançons tradicionals. Per a fer-ho, es poden enviar els vídeos per correu electrònic a [email protected] o publicar-ho a Facebook i Instagram etiquetant el compte de la coral.

Comentaris