L'Ajuntament de Bellvís prepara la campanya de la fruita amb pagesos i institucions

L'Ajuntament de Bellvís ha previst un espai per poder allotjar els treballadors en el període d'espera de les proves, en els casos que els pagesos no disposin d'espai per l'aïllament
Bellvís habilita un espai de confinament per esperes de resultats COVID-19
photo_camera Bellvís habilita un espai de confinament per esperes de resultats COVID-19

L'Ajuntament de Bellvís va iniciar fa unes setmanes el desplegament i l'aplicació del protocol d'actuació en el cas de produir-se casos de la COVID-19 en persones treballadores de la campanya de la fruita. El procés es va iniciar amb reunions i xerrades amb els empresaris agrícoles, es va continuar amb trobades de coordinació amb els departaments de Treball i Acció Social i el de Salut de la Generalitat i amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Per tal de completar les bases del protocol d'actuació, l'Ajuntament de Bellvís ha habilitat una zona de confinament preventiva en la que permeti allotjar als treballadors en cas de tenir sospitats de contagi, i mentre espera el resultat de les proves PCR, o serològiques . Amb aquesta iniciativa es vol atendre als possibles afectats en el cas que els pagesos no disposin d'espai d'aïllament propi.

Comentaris