Linyola aïlla 400 persones als domicilis, i supera els 160 positius de Covid-19

Les instal·lacions i serveis municipals i activitats festives, la llar d'infants continuarà tancada almenys tota la setmana de Nadal, també continuaran tancades totes les instal·lacions esportives i parcs infantils, i es cancel·len tots els oficis religiosos excepte les defuncions

Linyola sota el nou brot de COVID-19 @Territoriscat
photo_camera Linyola sota el nou brot de COVID-19 @Territoriscat

Segons ha comunicat aquest dilluns l'Ajuntament de Linyola, continua el degoteig de nous contagis, que ja superen els 160 positius, hi ha 15 persones hospitalitzades, 4 de les quals a l'UCI. En aquest sentit, consideren que el brot detectat la setmana passada comença a acotar-se i asseguren que hi ha més de 400 persones que resten en aïllament domiciliari. 

Linyola sota el nou brot de COVID-19Al consultori s'ofereix servei assistencial reforçat i es continuarà fent cribratge selectiu amb prioritat per a les persones contactes estrets de positius de COVID-19 i els qui tinguin símptomes.

La restauració de Linyola pot continuar atenent a porta tancada el servei de comandes per emportar i a partir de dijous, obrir d'acord amb les mesures decretades per la Generalitat. A la resta d'establiments oberts al públic, l'Ajuntament de Linyola demana i aconsella que es continuï limitant al màxim l'aforament.

Linyola sota el nou brot de COVID-19 1Respecte a les instal·lacions i serveis municipals i activitats festives, la llar d'infants continuarà tancada almenys tota la setmana de Nadal. També continuaran tancades totes les instal·lacions esportives i parcs infantils. D'altra banda, es cancel·len tots els oficis religiosos excepte les defuncions, de tota la setmana de Nadal. Als sepelis es permetrà l'entrada de fins a 40 persones de l'àmbit familiar.

Linyola sota el nou brot de COVID-19 2Pel que fa a la cantada de nadales del dia 25 i a la projecció d'un màpping monumental previst el dia 26, han quedat anul·lades o posposades. L'Ajuntament es replanteja l'acte de l'arribada del Chamberlain​ – l'emissari dels Reis Mags d'Orient - per recollir les cartes. No es podrà fer de forma habitual i es farà arribar un missatge sobre el procediment.

De moment, es manté un castell de focs a la nit de Cap d'Any i la Cavalcada de Reis es readaptarà. Aquesta setmana, entren en vigor les noves mesures aprovades pel Govern i l'Ajuntament anirà informant de com s'hi adapten.

Comentaris