La Policia Local de Tàrrega aixeca en un sol dia 15 actes de denúncia per incompliment de les franges horàries

Els agents també precinten un bar de la localitat en detectar dos clients consumint a l’interior de l’establiment · La capital de l’Urgell intensifica els controls a la via pública per evitar infraccions de les mesures de desconfinament
Control de la Policia Local de Tàrrega durant la pandèmia
photo_camera Control de la Policia Local de Tàrrega durant la pandèmia

La Policia Local de Tàrrega ha denunciat 15 persones en un sol dia, durant el diumenge 3 de maig, per saltar-se les franges horàries de desconfinament. Els agents intensificaren les patrulles davant la percepció que des de dissabte, jornada que entraren en vigor les noves mesures de mobilitat, alguns ciutadans feien cas omís de les franges horàries de sortides al carrer per a passejar i fer esport. A més de la quinzena de denúncies interposades, també es van practicar 25 identificacions a la via pública. Tot plegat amb l’objectiu de garantir el compliment de les mesures establertes.

D’altra banda, la Policia Local de Tàrrega ha precintat un bar de la capital de l’Urgell per infringir el decret d’estat d’alarma. Els fets van ocórrer el passat dissabte 2 de maig, quan els agents van detectar dos clients consumint begudes a l’interior de l’establiment. De seguida es va procedir a aixecar acta de denúncia contra el propietari i els dos clients, i seguidament es precintà el local. Des que entrà en vigor l’estat d’alarma, els agents han dut a terme un total de quatre detencions per saltar-se el confinament (amb desobediència i resistència greu a l’autoritat), han aixecat acta de 83 denúncies i han practicat 320 identificacions.

Comentaris