Salut ha proposat que es permeti l'activitat a l'interior dels bars i restaurants de Lleida

El Departament de Salut ha proposat aquest dilluns al Procicat que es permetin les activitats d'hoteleria i restauració a l'interior dels establiments de Lleida i sis municipis del Baix Segre amb restriccions d'aforament del 50%
Terrassa d'una cafeteria de la plaça Ricard Vinyes de Lleida
photo_camera Terrassa d'una cafeteria de la plaça Ricard Vinyes de Lleida

El Departament de Salut ha proposat aquest dilluns al Procicat que es permetin les activitats d'hoteleria i restauració a l'interior dels establiments de Lleida i sis municipis del Baix Segre amb restriccions d'aforament del 50%, atesa l'evolució de la COVID-19 en aquest territori i les condicions meteorològiques d'aquests dies.

L'alcalde accidental de Lleida, Sergi Talamonte, ha valorat positivament la decisió del Procicat d'autoritzat l'obertura de l'interior de bars i restaurants de la capital del Segrià, de la mateixa manera que en sis municipis de Baix Segre, limitant però l'aforament a un màxim del 50%.

És una notícia molt esperada, esperant que pugui entrar en vigor aquest dimarts, un cop es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC)

L'alcalde accidental de Lleida, Sergi TalamonteTalamonte s'ha mostrat satisfet perquè s'hagin atès les demandes efectuades els darrers dies per part de l'alcalde Miquel Pueyo i del tinent d'alcalde Toni Postius perquè el sector està en una situació molt tensa i amb moltes dificultats i calia donar-li aire per ajudar a la subsistència de molts establiments de la ciutat. Cal recordar que els alcaldes del Baix Segre i el mateix sector també havien reclamat l'obertura interior de bars i restaurants en aquestes set localitats.

A la vegada, Sergi Talamonte ha apel·lat a la responsabilitat de la ciutadania, malgrat la millora de les dades epidemiològiques de les darreres setmanes al Segrià. no ens podem relaxar, ha afirmat, tot recordant la necessitat de complir les mesures de seguretat com són l'ús de la mascareta, la higiene de mans i respectar les distancia de seguretat.

Comentaris