02.06.2020 |
Territoris.cat

S'eleven a 7 els morts per coronavirus a Mollerussa i 24 els casos positius

L'Ajuntament demana extremar les precaucions durant el cap de setmana i evitar sortir de casa al màxim
Una senyora amb màscara passejant el seu gos per l'avinguda del Canal de Mollerussa @ACN
Una senyora amb màscara passejant el seu gos per l'avinguda del Canal de Mollerussa @ACN
S'eleven a 7 els morts per coronavirus a Mollerussa i 24 els casos positius

El nombre de víctimes mortals per coronavirus a Mollerussa s'ha elevat a 7 en les darreres hores mentre que el de casos positius és de 24, dels quals 12 són ingressos hospitalaris. L'Ajuntament insisteix en la necessitat, ara que arriba el cap de setmana, d'extremar les mesures de confinament i només sortir en aquells casos en que sigui necessari amb l'objectiu d'evitar la situació que va registrar el cap de setmana passat quan la Policia Local va haver d'aixecar 9 actes per infringir el confinament. Des de dimecres passat només s'ha hagut d'aixecar una acta, sent en total 75 les denúncies fetes des que es va activar el Pla de Protecció Civil de Mollerussa.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa, ha rebut ja 249 trucades, que han derivat en 164 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren. Així mateix, també s'han dut a terme 193 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats i es manté un contacte permanent amb les tres residències de persones vulnerables que hi ha a la ciutat i on no s'ha detectat cap cas de coronavirus.Pla mitjà on es pot veure un moment del repartiment de menjar preparat a domicili per la crisi del coronavirus, a Mollerussa, el 31 de març de 2020. (Horitzontal)

També es manté actiu des d'aquest programa el servei d'àpats a domicili, que es va començar a prestar aquest dimarts i que ja ha tingut 8 usuaris, així com el que es fa en col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent per acompanyar aquelles persones que necessitin tenir assistència telefònica per afrontar amb més eines la situació personal. En aquest sentit, de moment tres persones han sol·licitat aquest servei. Pel que fa a la iniciativa de felicitar els aniversaris, en dos dies s'ha felicitat 8 infants que així ho han demanat a través de www.mollerussa.cat.

S'eleven a 7 els morts per coronavirus a Mollerussa i 24 els casos positius
comentaris