6 setembre

La Seu Vella, l'escenari del concert en record de les víctimes de la COVID-19 a Ponent

L'espectacle es farà sense públic i es podrà seguir en directe a través dels mitjans de comunicació

seu2

La nau central de la Seu Vella de Lleida serà l'escenari dels concert 'Essencial', una proposta musical a través del qual les retrà homenatge a les víctimes de la COVID-19 a les terres de Ponent.

L'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida i l'Orquestra del col·legi de Metges de Barcelona interpretaran un repertori que vol reflectir els diferents moments de la pandèmia, el record a les víctimes i l'agraïment als professionals que hi fan front.

El concert es farà el diumenge 6 de setembre a les 18.00 hores, sense públic i es podrà seguir en directe pels mitjans de comunicació

Aquesta cita musical vol fer arribar a la ciutadania la resiliència i la unitat d'acció amb la capacitat d'unir esforços.

Alfons Reverté, director de l’Orquestra Julià Carbonell, ha explicat que aquesta actuació es planteja com a art però especialment com a servei, “ens omple de satisfacció perquè aquest acte lliga amb el que creiem que és la cultura, no només s’adreça al públic elitista, és servei, i ha de servir per vehicular sentiments i sensacions”.

Comentaris