Situació 'dramàtica' de la restauració lleidatana, amb 10 dies més de restriccions

Ens estem coordinant amb els companys del sector hostaler de la resta de Catalunya per realitzar una acció reivindicativa dimarts vinent a Barcelona i dimecres amb la vostra presència a Lleida
Tots els establiments de restauració tancats a Ponent
photo_camera Tots els establiments de restauració tancats a Ponent @territoriscat

L’hostaleria lleidatana no deixa de treballar per estar preparada el dia que puguin els establiments tornar a pujar la persiana. A dia d’avui la situació de tancament és desesperant; producte d’un llarg camí ple de contrasentits, infortunis i desencerts per part de les  diferents administracions que estan minant els escassos ànims dels hostalers per continuar endavant.

En aquests termes feia arribar un comunicat l'hostaleria de Lleida als mitjans de comunicació amb motiu de la decisió del Govern de prolongar les restriccions deu dies, fins al dia 23 de novembre que està previst iniciarà la desescalada.

Arxiu, bar a MollerussaSegons el sector aquesta setmana han pogut veure quins són els plans d’ajut de França, Alemanya i Anglaterra. I a Catalunya, que ens pensem que és el millor país del món, s’anuncien uns ajuts que has de córrer i malbaratar el teu temps per quedar-te sense uns ridículs 2.000 euros;  que malgrat tot, poden ser vitals per la continuïtat del negoci hostaler.

El gremi etziba que està al límit, la situació provoca més estupor és veure com a Madrid es reconeix l’evolució sanitària i no s’analitza a fons els detalls detonants d’aquest situació. Madrid millora més que Catalunya. A Madrid mantenen l’hostaleria oberta amb els interiors al 50% i, sense haver tancat ni un sol dia, les xifres continuen a la baixa. És molt demanar que les decisions es centrin en que s’està fent bé a Madrid i altres indrets,  enlloc de centrar-les en mantenir-nos tancats?

Bars tancats en pobles i ciutats de la demarcació @territoriscatTota aquesta situació l’estem patint sense rebre més informació ni anunciar-nos cap més ajut. Ens estem coordinant amb els companys del sector hostaler de la resta de Catalunya per realitzar una acció reivindicativa dimarts vinent a Barcelona i dimecres amb la vostra presència a Lleida. 

Volem transmetre molts ànims a tothom, els necessitem més que mai. Aprofitem per enviar una encaixada als professionals dels centres d’estètica que tornen a obrir les seves portes.

Comentaris