19.01.2021 |
Territoris.cat

La Biblioteca Joan Duch celebra dimecres el seu 8è aniversari

La Biblioteca Joan Duch de Juneda celebra aquest dimecres, 28 de gener a les 19.00 hores el seu 8è aniversari, amb una Hora del Conte i un berenar per tots els nens i nenes.

Imatge de la Biblioteca Joan Duch de Juneda.
Imatge de la Biblioteca Joan Duch de Juneda.
La Biblioteca Joan Duch celebra dimecres el seu 8è aniversari

La Biblioteca Joan Duch de Juneda està de celebració. Aquest dimecres, 28 de gener a les 19.00 hores acollirà un acte per tal de commemorar el seu 8è aniversari, i ho farà amb una Hora del Conte que anirà a càrrec de Carles Gelonch i Isidre Piñol, col·laboradors habituals de la Bilbioteca. A més, hi haurà un berenar per tots els nens i nenes, que ajudaran a bufar el pastís d’aquests vuit anys d’història.

D'altra banda, durant tot el mes de febrer l'equipament cultural de Juneda tornarà a acollir per tercer any el projecte Biblioteques amb Denominació d'Origen, que intenta apropar la literatura als vins dels cellers de la comarca de les Garrigues, a través de diferents actes amb els vins de Tomàs Cusiné. La primera activitat es durà a terme el divendres, 13 de febrer, amb un tast de vins, acompanyat de diferents peces musicals, a càrrec de la Mancomunitat de Municipis per la Música a les Garrigues.

La Biblioteca Joan Duch és un servei públic municipal per a la informació, cultura i lleure, obert a tots els ciutadans i ciutadanes de qualsevol edat i interessos. Forma part del Servei de Lectura Pública de la Generalitat de Catalunya i vol ser per damunt de tot una finestra que s’obre al món i que està a l’abast de tothom.

La Biblioteca Joan Duch celebra dimecres el seu 8è aniversari
comentaris