El Cicle d'espectacles de petit format Mènsula acomiada la temporada

El cicle que patrocina l'Institut d'Estudis Ilerdencs va atansar els espectacles de petit format a més de 700 persones de la demarcació de Lleida.

700 espectadors han gaudit de les companyies i grups musicals participants en Mènsula.
photo_camera 700 espectadors han gaudit de les companyies i grups musicals participants en Mènsula.

La segona edició del Cicle Mènsula finalitzava el darrer cap de setmana de març amb tres actuacions a Talarn, Sant Llorenç de Morunys i Castellnou de Seana. Un cicle que durant tot el mes de març ha rebut a 700 espectadors que han gaudit de les cinc companyies i grups musicals participants en la present edició.

Des de la Direcció Artística del cicle, portada a terme per Jaume Jovells i David Pradas, han volgut agrair la participació de tothom, tant de les companyies i grups participants, dels espectadors que han acudit als espectacles, als Ajuntaments per la seva implicació, a la Diputació de Lleida i l'IEI pel seu compromís amb la cultura i confiança amb el cicle, a la premsa que s'ha fet ressò del cicle i dels espectacles i a la gent que ha participat en les xarxes socials. Sense tots ells el cicle no podria haver sigut possible, i ja estem pensant en la tercera edició per portar nou espectacles i noves iniciatives als pobles de les terres de ponent, ha declarat Jaume Jovells.

Comentaris