04.08.2020 |
Territoris.cat

El grup Pim Pam Dale Maraca, convoca una festa de percussió per celebrar el cinquè aniversari

Més d'un centenar de percussionistes dels grups Batukamelatú de l'Albi, Rojos de Junda , Tabalats de Mollerussa, Batokatú d'Oliana, Fot-li Fort percussió de La Floresta, Brincadeira de Barcelona i Batbatuka de Tàrrega, participaran en la festa.

Els membres del grup de percussió Pim Pam Dale Maraca d'Arbeca.
Els membres del grup de percussió Pim Pam Dale Maraca d'Arbeca.
El grup Pim Pam Dale Maraca, convoca una festa de percussió per celebrar el cinquè aniversari

El grup de batucada arbequí Pim Pam Dale Maraca, aprofiten el marc de la Festa Major de la localitat, per celebrar el seu cinquè aniversari, una commemoració que volen compartir amb els vilatans, i amb una bona representació dels grups de percussió de la demarcació de Lleida. Una iniciativa que el grup local té la intenció de què sigui un punt de partida, de trobades anuals de percussió, al municipi.

La festa esta prevista pel diumenge 16 d'agost a partir de dos quarts de sis de la tarda, amb la participació dels grups Batukamelatú de l'Albi, Rojos de Junda, Tabalats de Mollerussa, Batokatú d'Oliana, Fot-li Fort percussió de La Floresta, Brincadeira de Barcelona i Batbatuka de Tàrrega.

Al marge dels actes musicals els impulsors de la festa han organitzat activitats paral·leles, per tal de fomentar la cultura de la percussió, com el taller infantil i juvenil que impartirà el grup internacional Brincadeira, a la plaça del Toll.

Els grups de batucada participants, faran una cercavila pels carrers del municipi, que finalitzarà a la plaça del Mercat amb l'espectacle Evolution, que interpretarà el mateix grup Brincadeira. I per acabar se sortejarà entre tots els assistents, una cistella i una escapada rural al Càmping Prades.

El grup Pim Pam Dale Maraca, va néixer l'any 2010, com a resultat del taller que van organitzar els membres de l'Associació de Joves d'Arbeca, i el consistori. Una iniciativa que volia ser integradora, i oberta a qualsevol sensibilitat, i per aquest motiu el grup l'integren joves de diferents indrets de la demarcació, des de Torregrossa, Miralcamp, Les Borges Blanques, l'Espluga Calva, Ivars d'Urgell o Juneda.

El grup ha organitzat aquesta commemoració del cinquè aniversari, amb la voluntat que sigui una festa transversal i participativa, que es pugui repetir cada any.

El grup Pim Pam Dale Maraca, convoca una festa de percussió per celebrar el cinquè aniversari
comentaris