Els sardanistes lleidatans tancaran la temporada a Mollerussa

La festa es completa amb un sopar al restaurant Resquitx de Golmés, en el marc del qual es lliuraran els premis Sardalleida, reconeixement a persones o entitats de les comarques que destaquen per la seva aportació o treball a favor de la sardana,

En la presentació de la Nit de la Sardana el primer Selfie amb els organitzadors.
photo_camera En la presentació de la Nit de la Sardana el primer Selfie amb els organitzadors.

El món sardanista lleidatà es reunirà el dissabte 22 de novembre a Mollerussa en la tradicional Nit de la Sardana, l'acte que tanca la temporada, celebra aquest any dues dècades, per la qual cosa els organitzadors han preparat un programa més atractiu.

Aquest dimarts, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, Carles Vall, i la presidenta de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, Mercè París, entitat organitzadora conjuntament amb la Federació i l’Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (ACSTELL), han presentat la festa sardanista.

Segons ha explicat Mercè París, la festa engegarà a la tarda amb l'espectacle Si sardanes fas...et divertiràs, a càrrec de Polcasol3, que donarà la benvinguda a les colles d’alevins i d’infantils a la plaça de l'Ajuntament.

L'acte de cloenda del 40è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, començarà a les set de la tarda al Teatre L'Amistat amb el lliurament de trofeus i diplomes als guanyadors. En el marc d’aquest acte tindrà lloc també l’estrena de l’espectacle RecorDansa, a càrrec del Grup Sardanista Estol, la Cobla Jovenívola d’Agramunt i la col·laboració del Grup Escènic Agramuntí.

La Nit de la Sardana continuarà amb un sopar al restaurant Resquitx, on es farà el lliurament del Premi Sardalleida, reconeixement de les diferents sectorials de la Federació (Coordinadora d'Aplecs, Saltem i Ballem, ACSTELL i Informadors Sardanistes) a persones o entitats de les comarques que destaquen per la seva aportació o treball a favor de la sardana, de manera global i el Premi Rotllana, guardó que atorga la federació a persones vinculades al món sardanista i amb una projecció mediàtica que ajuden a difondre el món sardanista.

Carles Vall, ha explicat, que enguany s’ha volgut dinamitzar una mica més la festa per la qual cosa s’ha organitzat un concurs de selfies i les fotografies es podran penjar a Instagram amb l’etiqueta #nitdelasardana2014. Vall ha afegit, que es farà un concurs de colles improvisades 4.0 per tal que el jovent es senti més protagonista i així s’incrementi la participació d’aquest col·lectiu.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement