25.10.2021 |
Territoris.cat

Febrer dedicat a l’Oli i a les disfresses a la Biblioteca de les Borges Blanques

La Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques presenta aquest divendres, a les 18:30 hores, la novel·la La Sergent Anna Grim, de l’autora Montse Sanjuan, que assistirà a l’acte per comentar el seu llibre.

Presentació de l'Oliveta a la Biblioteca--T
Presentació de l'Oliveta a la Biblioteca.
Febrer dedicat a l’Oli i a les disfresses a la Biblioteca de les Borges Blanques

La Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques presenta aquest divendres, 6 de febrer, a les 18:30 hores, la novel·la La Sergent Anna Grim, de l’autora Montse Sanjuan, que assistirà a l’acte per comentar el seu llibre. Durant l’acte, es servirà un berenar a base de pa amb oli i olives a tots els assistents, gentilesa de les cooperatives Sant Isidre, la Borgenca i el molí d’oli Cal Chicó, que juntament amb l’Editorial Pagès col·laboren amb l’activitat emmarca dins del Projecte BIBLIOLI a les Garrigues, un conjunt d’actes programats per commemorar l'Any de les biblioteques 2015. A més, durant tot el més de febrer els assistents podran visitar l’exposició  Documents sobre oli i conreus al vestíbul de l’equipament.

Pel que fa als infants, celebren el mes de les disfresses i, a més d’estar acompanyats de “l'Oliveta", la mascota que es va presentar a la darrera Fira de l'Oli i les Garrigues, que es quedarà a la secció infantil durant tot el mes de febrer, tindran a disposició documents de disfresses a la secció infantil.

La resta d’activitats previstes aquest mes continuaran el dimarts 10, a les 17:15 hores, quan el Grup novel·la de Gènere comentarà La impaciència del cor de Stephan Zweig. Els dimecres 11 i 25, de les 11:30 a les 13 hores, el Grup de Lectura guiada comentarà el llibre Balzac i la petita modista xinesa, de Dai Sijie. Els dijous 12 i 26, a les 17 hores, el Grup de Lectura llegim i + comentarà La Sergent Anna Grim, de l’autora Montse Sanjuan. El divendres 20, a les 19 hores, hi ha programat un taller de disfresses per als nens i nenes de P5, 1r, 2n i 3r de Primària. Finalment, el divendres 27, a les 17:30 hores, hi haurà la 4a trobada del Grup Llegir el Teatre; i a les 19 hores, els infants de P3 i P4 gaudiran d’una nova Hora del conte, amb relats curts sobre disfresses.

Febrer dedicat a l’Oli i a les disfresses a la Biblioteca de les Borges Blanques
comentaris