04.08.2020 |
Territoris.cat

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa organitza el primer Aplec 2.0 del país

Per segon any es convoca el concurs de pintura Pinta la Teva Sardana per a nens i nenes des de 4 fins a 12 anys, els quals hauran de lliurar els dibuixos al Parc Municipal el dissabte a partir de les 11 del matí.

Pons, Solsona i París presenten el 35è Aplec de la Sardana de Mollerussa.
Pons, Solsona i París presenten el 35è Aplec de la Sardana de Mollerussa.
L'Agrupació Sardanista de Mollerussa organitza el primer Aplec 2.0 del país

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa, amb motiu de la trenta cinquena edició de l'Aplec de la capital del Pla d'Urgell, vol convertir aquesta convocatòria en el primer esdeveniment sardanista 2.0 del país. Per aquest motiu s’ha creat el hashtag (etiqueta) #AplecMollerussa14, amb la que es podran pujar a la xarxa Twitter i Instagran, els comentaris i fotografies de l'Aplec. També es podrà seguir l'acte al Facebook i es crearà una galeria d'imatges a la plataforma Flickr.

El Parc Municipal tornarà a ser l'escenari de l'Aplec, el dissabte 31 de maig, amb un programa d'activitats adreçades a tots els públics i, especialment al matí, per als més petits amb l’objectiu de socialitzar la sardana, tal com ha dit aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb la presidenta de l’Agrupació Sardanista, Mercè París, i el secretari Joan Pons.

La programació començarà a partir de dos quarts de 7, comptarà amb la participació de les cobles Jovenívola d’Agramunt i la Bellpuig Cobla que interpretaran entre la tarda i la nit un total de 23 sardanes, entre les que hi haurà en la sessió de la tarda la que porta per títol El Pepito i la Carme, en record a la figura d’en Pepito Isanda, un dels fundadors de l’Agrupació i gran defensor del moviment Sardanista, segons ha explicat Mercè París, la qual també ha afegit que com a novetat enguany es farà una rotllana d’iniciació amb membres de l’agrupació per tal d’ensenyar a ballar a aquelles persones que vulguin aprendre’n o perfeccionar-se. També i en el transcurs del sopar, que començarà a dos quarts de 10, es lliuraran unes plaques en reconeixement al Club Hoquei Mollerussa i a la Casa de Aragón de la nostra ciutat amb motiu dels 25 anys de la seva fundació, ha afegit.

Pel que fa als actes previstos al matí, per segon any es convoca el concurs de pintura Pinta la Teva Sardana per a nens i nenes des de 4 fins a 12 anys, els quals hauran de lliurar els dibuixos al Parc Municipal el dissabte de l’Aplec a partir de les 11 del matí. Tots els participants seran obsequiats amb coca i xocolata, un diploma de participació i gaudiran d’un taller de sardanes i jocs infantils amb la col·laboració de l’A.E. i G. Cal Met, en una matinal que busca la implicació del públic familiar. Per aquest motiu, una de les novetats d’enguany serà l’organització d’un vermut a última hora del matí.

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa organitza el primer Aplec 2.0 del país
comentaris