27.10.2020 |

L'Arreu organitza el tercer Curs de Gralla i Tabal

Per tercer any consecutiu, el Casal Popular l’Arreu organitza el curs de gralla i tabal que pretén desenvolupar coneixements i habilitats musicals d’aquests instruments característics de la cultura popular dels Països Catalans.
Els 15 alumnes que van participar en el curs de Gralla.
Els 15 alumnes que van participar en el curs de Gralla.
L'Arreu organitza el tercer Curs de Gralla i Tabal

El curs de Gralla i Tabal va dirigit tant a infants com als adults i s’impartirà els dissabtes a partir del 6 d’octubre de 2012 fins el 27 d’abril de 2013, i comptarà amb diferents nivells d’aprenentatge: inicial, perfeccionament i avançat. Per una banda, aquesta activitat permet adquirir coneixements propis de l'educació musical (llenguatge musical, solfeig, ritme, expressió musical, digitació...) i també, contribueix a la formació sobre la cultura del nostre país. 

Un dels objectius del curs de gralla i tabal és contribuir a la participació de diferents generacions a la Colla Gegantera i augmentar el nombre de persones en el projecte plural i popular del Casal l’Arreu.

El període d’inscripció estarà obert fins el proper 30 de setembre, el preu de matrícula és de 60 € i la inscripció es podrà realitzar presencialment al Casal Popular l’Arreu (divendres a la tarda), telefònicament al 648.73.50.52 o a través del correu electrònic: [email protected]
En la passada edició 2011-2012 van participar en el curs de gralla 15 alumnes i 5 en el curs de tabal.

L'Arreu organitza el tercer Curs de Gralla i Tabal
comentaris