29.07.2021 |

L'Associació AMIC de Mollerussa es presenta en societat a L'Amistat

L'associació te la voluntatd’organitzar una Mostra d’Entitats per aquest mateix any, ja que consideren que les activitats que porten a terme encara són desconegudes per la majoria de la ciutadania.
Acte de presentació de l'Associació Mollerussa i Cultura.
Acte de presentació de l'Associació Mollerussa i Cultura.
L'Associació AMIC de Mollerussa es presenta en societat a L'Amistat

Amb un escenificació original i enginyosa, l'associació A2mic, es va presentar en societat, aquest divendres al Teatre L'Amistat de Mollerussa, un espectacle que conjugava interpretació teatral i audiovisuals, per explicar al públic els trets fundacionals de l'entitat, que no són altres que els de Potenciar la Cultura i Mollerussa.

Una de les primeres iniciatives que vol impulsar A2mic es la Mostra d'Entitats, una proposta que es deu al fet de que a la capital del Pla d'Urgell hi ha actualment una gran nombre d'associacions i agrupacions que treballen molt i de forma molt dinàmica, però les les seves activitats, són encara desconegudes per la majoria de la ciutadania.

Per aquest motiu, s'iniciarà una roda de contactes amb els representats de les associacions per proposar-los-hi organitzar un dissabte o un cap de setmana d'activitats en que cada associació es pugui donar a conèixer.

El president de l'entitat Esteve Aymerich va destacar que

ara és el moment de la societat civil, és el moment en què ens hem de moure per si volem aconseguir quelcom, amb el suport de les institucions, però la iniciativa ha de sortir de la ciutadania.

A2mic ha creat el blog i la pàgina a Facebook, per tal de que els interessats i el públic es pugui assabentar de totes les activitats i projectes que es programin des de l'associació, i per altra banda per totes aquelles persones que vulguin formar-e part.

L'Associació AMIC de Mollerussa es presenta en societat a L'Amistat
comentaris