01.08.2021 |
Territoris.cat

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa supera les 300 matrícules

L'Escola de Música de Mollerussa va incorporar el passat curs una oferta formativa dirigida a joves i adults que tenen interès a adquirir coneixements musicals o ampliar-los sense cursar estudis reglats.

Activitats d'estiu de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa.
Activitats d'estiu de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa.
L'Escola Municipal de Música de Mollerussa supera les 300 matrícules

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa (EMMM) va iniciar el curs el passat 15 de setembre amb un total de 305 matrícules, una xifra que es manté des de fa un parell d'anys, i que s'ha incrementat amb la incorporació de noves propostes formatives dirigides a joves i adults.

El centre ofereix formació musical reglada a partir dels 3 anys i fins als 18, així com per adults, amb un equip docent de 23 professors que imparteixen classes de viola, violí, violoncel i contrabaix, pel que fa a la corda; flauta, oboè, clarinet i saxo, en l’apartat de vent i també guitarra, piano, percussió i cant individual. A més a més, els alumnes també reben formació en orquestra i cant coral.

L'EMMM ha ampliat la proposta formativa amb l'Aula Oberta, una iniciativa dirigida a joves entre els 8 i 18 anys que tinguin interès a practicar la música sense haver de cursar estudis reglats. Oferta inclou Cor Infantil, Batucada, Cor Jove, així com Cor de pares, Audicions orientades, Direcció de cors i tècnica vocal per a majors de 18 anys.

Per altra banda el centre mollerussenc té una estreta vinculació amb el municipi, participant en activitats culturals i de lleure, així com amb l'àmbit educatiu, oferint concerts per les escoles, amb l'objectiu de fomentar la formació musical entre els escolars.

L'objectiu de l'EMMM, és mantenir-se coma referent de la formació musical de qualitat, així com desplegar propostes educatives i participatives que fomentin la matrícula i d'aquesta manera minimitzar la càrrega econòmica que suposa per l'Ajuntament aquest servei.

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa supera les 300 matrícules
comentaris