26.11.2020 |
Territoris.cat

Maig de degustacions d’oli a la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques

En motiu de la celebració de “2015 any de les biblioteques” s’ha impulsat el projecte Biblioli a les Garrigues, que ofereix degustació d’olis, pa i olives a tots els assistents a la Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques.

visites llars infants biblioteca 018
visites llars infants biblioteca 018
Maig de degustacions d’oli a la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques

En motiu de la celebració de 2015 any de les biblioteques s’ha impulsat el projecte Biblioli a les Garrigues, que ofereix degustació d’olis, pa i olives per a tots els assistents a les sessions dels grups de lectura a la Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques, en col·laboració de les Cooperatives de Sant Isidre, la Borgenca i molí d’oli Cal Chicó de la capital de les Garrigues. A més, els alumnes de 4t de primària confeccionaran punts de llibre de temàtica oleica, durant tot el mes, i també hi haurà una exposició de documents sobre Emocions i Sentiments al vestíbul de la biblioteca.

Pel que fa a les activitats literàries, els alumnes de parvulari visitaran la biblioteca: els matins dels dies 7, 8 i 14  de maig, visitaran la secció infantil i treballaran Contes musicals amb els Voluntaris del Casal de la Gent Gran, coordinats per TASCA.

El dimarts 12, a les 17:15 hores, el Grup de Lectura novel·la de Gènere comentarà La veritat sobre els cas Harry Quebert de Joël Dicker, i hi haurà berenar per a tots dins del projecte Biblioli.

Els dimecres 13 i 27, a les 11:30 hores el grup de Lectura guiada comentarà Petons de diumenge de la Sílvia Soler i s’oferirà una degustació d’olis per a tots, dins del projecte Biblioli.

Els dijous 14 i 28, a les 17 hores, el grup Llegim i +, comentarà La veritat sobre els cas Harry Quebert de Joël Dicker, i hi haurà berenar per a tots dins del projecte Biblioli.

El dimecres 20, es durà a terme la trobada de sales de lectura i biblioteques de la comarca, al Mirador, Centre de Descoberta de les Garrigues, on també s’oferirà esmorzar per a tots dins del projecte Biblioli.

El divendres 22, a les 17:30 hores el grup Llegir el Teatre, comentarem L’hort de les oliveres, de Narcís Comadira i hi haurà berenar per als assistents dins del projecte Biblioli.

Finalment, el dissabte 23, sortida cultural al Teatre Nacional de Catalunya amb els grups de lectura  per veure l’obra L’hort de les oliveres, amb un preu aproximat de 35 euros, per la que cal inscriure’s a la biblioteca abans del 20 de maig.

Maig de degustacions d’oli a la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques
comentaris