07.04.2020 |

Teatre de Butxaca representa Lluna d'Estiu a la Fira Litterarum de Móra d'Ebre

El poemari Lluna d’estiu, publicat el 1985 per Jordi Pàmias i també inclòs al tercer volum de la seua obra poètica publicada el 2004 per Pagès Editors és un recorregut pels records d’infantesa del poeta.

Teatre de Butxaca representa Lluna d'Estiu a la Fira Litterarum de Móra d'Ebre

La companyia de Teatre de Butxaca de Mollerussa representa el proper divendres 31 de maig a la sisena fira d'espectacles literaris Litterarum de Móra d'Ebre el seu espectacle "LLUNA D'ESTIU" amb música original del compositor de Castellserà, David Pradas. Lluna d’estiu és un muntatge poètic basat en un dels llibres del poeta de Guissona Jordi Pàmias.

Litterarum comptarà amb 13 espectacles literaris en diversos espais del municipi i activitats professionals. La literatura estarà present en muntatges de teatre, concerts musicals, audiovisuals i recitals poètics.

El poemari Lluna d’estiu, publicat el 1985 per Jordi Pàmias i també inclòs al tercer volum de la seua obra poètica publicada el 2004 per Pagès Editors és un recorregut pels records d’infantesa del poeta, sobre l’absència del pare i de la mare i sobre les seves passejades per la Segarra.

El director, Jaume Jovells, que juntament amb Núria Miret protagonitza l’obra, ha seleccionat una vintena de textos i poemes que tenen la música de fons i el fil conductor de la música de Pradas.

Comentarios