Sumem amb Territoris

Territoris s'integra al Grup d’Edicions de Premsa Local, el grup editor de Nació, Diari de Sabadell o Diari de Terrassa, i d’una vintena més de capçaleres, moltes d’elles d’àmbit municipal o comarcal arreu de Catalunya

op 1
photo_camera Territoris s'integra al Grup d’Edicions de Premsa Local

Benvolguts lectors de Territoris. Avui estem contents i tenim motius per a estar-ho, i ho volem compartir amb vosaltres. L’Esther Barta, fundadora, editora i ànima d’aquesta publicació i jo hem arribat a un acord per integrar Territoris a Grup d’Edicions de Premsa Local, el grup editor de Nació, Diari de Sabadell o Diari de Terrassa, i d’una vintena més de capçaleres, moltes d’elles d’àmbit municipal o comarcal arreu de Catalunya. Som una xarxa de mitjans locals i temàtics i volem ser part de la vida dels nostres lectors, connectant-los i informant-los, proporcionant context, recursos, solucions i inspiració, i contribuint a la millora de les comunitats que atenem. I avui, amb Territoris, ens acostem una mica més als nostres objectius i a la nostra raó de ser: vosaltres, els lectors.

Fins ara, Nació Lleida ha estat el mitjà del grup a les terres de Ponent, i a partir d’ara reforcem la presència, no només amb Territoris, si no també i molt especialment amb l’Esther Barta, que seguirà sent editora de la revista i ara també delegada comercial del grup a Lleida.

Territoris és un nou pas en l’estratègia de creixement del grup, i el fem perquè creiem en el periodisme que dona servei a la comunitat i fet en primera persona. En els últims anys hem crescut en edicions locals i temàtiques, en audiència i comunitat, hem consolidat la posició i incidència editorial, i amb la incorporació de Territoris també consolidem la nostra solidesa empresarial.

A partir d’ara, doncs, el Grup d’Edicions de Premsa Local comptarem amb dues capçaleres a la demarcació: Territoris i Nació Lleida, de la que continuarem publicant tant la revista en paper com la versió digital. Us animem a continuar donant-nos confiança i a seguir formant part de la nostra comunitat.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement