AGRUPEM es presenta als empresaris de Mollerussa amb l'objectiu de fer xarxa

Els interessats en associar-se o obtenir més informació, han d'enviar un correu a [email protected]
cropped-AGRUPEM_ORIGINAL-1-1 (1)

El Teatre l’Amistat va acollir aquest dilluns l’acte de presentació a Mollerussa d'AGRUPEM, una associació que té per objectiu ser "un projecte de comarca" referent en l'àmbit empresarial, consolidar el talent i obrir les empreses als centres educatius, exercir d'interlocutors i fer funcions de lobby, així com esdevenir un punt de trobada on fer xarxa empresarial.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Marc Solsona, que va lloar la iniciativa d’AGRUPEM, nascuda perquè les empreses puguin ser més competitives i afrontar els reptes del futur “amb optimisme, amb una nova mirada i noves ments”.

Presentació Agrupem L'Amistat 18 octubre foto taula-1
El president d'AGRUPEM, Joan Caba amb Mirna Pedrós i Marc Martínez, membres de la junta

Per la seva part, el president de l’associació, Joan Caba, va destacar que, des de la seva fundació, AGRUPEM ja ha iniciat un projecte de col·laboració amb el SOC per atendre la demanda professional d’empreses del sector industrial de la comarca.

Caba va explicar que els eixos d’acció de l’entitat són tres: per una banda, demostrar als joves que es pot fer un projecte de vida a la comarca, retenint el talent i donant sortida laboral; en segon lloc, esdevenir un referent per a l’administració, per tal de donar més força a les seves demandes actuant com a lobby; i, en tercer lloc, fer xarxa i conèixer l’empresariat del territori, donant valor a la figura de l’empresari.

L'associació sorgeix per iniciativa de múltiples empreses del sector industrial i també de serveis, i es va constituir ja a finals de l'any passat a través d'un dels programes de reactivació econòmica derivats de la pandèmia, manifestant l'esperit emprenedor i resilient del territori.

Tot i que la intenció inicial era abastar l'àmbit de Mollerussa, ràpidament l'entitat va veure que l'interès en aquesta associació transcendia els límits de la capital, per la qual cosa l’associació ha anat estenent les presentacions al llarg dels diversos pobles de la comarca, amb la intenció d'arribar als empresaris d'arreu i ampliar la base d'associats.

Presentació Agrupem L'Amistat 18 octubre2022-2

El pròxim 27 d'octubre a les 19 hores, al restaurant Resquitx de Golmés, tindrà lloc un Networking – Escape Room, un punt de trobada on l'oci i l'aperitiu seran les excuses ideals per reunir-se de nou amb els associats i els interessats per l'activitat d'AGRUPEM.

Els interessats en associar-se o obtenir més informació, han d'enviar un correu a [email protected]

comentaris