03.10.2022 |

NOTÍCIA D'EMPRESA

Electrodomèstics Bonjoch fa un pas més cap a la sostenibilitat

L'establiment de Mollerussa adherit a la cadena "Mielectro", difondrà a través de Territoris.cat la seva oferta mensual de productes a través d'un catàleg virtual 
L'establiment Electrodomèstics Bonjoch aposta per la publicitat sostenible
Electrodomèstics Bonjoch fa un pas més cap a la sostenibilitat

La revolució digital que vivim ha canviat les regles de joc per a Pimes, emprenedors i autònoms, per la qual cosa el món publicitari es troba immers en aquest canvi. Els mitjans digitals d'informació s'han convertit per a les empreses en aparadors imprescindibles per arribar al seu públic objectiu i interactuar amb els seus clients. Un model de comunicació àgil, dinàmic i de confiança, del qual Territoris.cat en forma part, amb informació rigorosa i de qualitat.

Quant als avantatges de la publicitat digital, aquests es caracteritzen per la seva funcionalitat i costos més barats envers la publicitat Offline, a més a més d'un accés fàcil per als usuaris, des de qualsevol lloc, a través de les tauletes o els Smartphones. 

BANER BONJOCH 2022 GIF
Electrodomèstics Bonjoch mostra el seu catàleg a través d'un baner publicitari a Territoris.cat

En aquesta línia, Electrodomèstics Bonjoch una empresa familiar amb més de seixanta anys d'història i un referent del sector, ha estat un establiment innovador en la seva aposta per la publicitat digital des de fa anys, i ara, a través de Territoris fa un pas endavant, en facilitar a l'usuari la primera setmana de cada mes, les novetats del seu catàleg, amb una àmplia selecció de productes a preus insuperables.

A través d'un format de baner innovador i bidireccional, el catàleg estarà disponible en línia amb la finalitat d'informar o directament per poder adquirir qualsevol producte de la seva oferta, de manera pràctica, ràpida i senzilla.

Any rere any, des d'Electrodomèstics Bonjoch treballen per oferir els millors productes i serveis amb preus competitius. Pertanyen a la cadena número 1 líder de l'Estat "Mielectro" amb un magatzem de més 33000 m² i més de 13000 productes en estoc.

LOGO ELECTRODOMESTICS BONJOCH

 

Avda. Catalunya, 43 - Mollerussa
Telèfon 973 600479
www.electrodomesticsbonjoch.com

Electrodomèstics Bonjoch fa un pas més cap a la sostenibilitat
comentaris