01.07.2022 |
Territoris.cat

150 participants al campionat de patinatge artístic de les Borges Blanques

Durant tot aquest diumenge, s’ha dut a terme el campionat provincial de la 1a volta d’iniciació al patinatge artístic a les Borges Blanques, en el que han participat prop de 150 patinadores.

Campionat  de patinatge artístic de les Borges3 (02-03-2015)
Participants i públic del campionat de patinatge artístic de les Borges Blanques.
150 participants al campionat de patinatge artístic de les Borges Blanques

Durant tot aquest diumenge, s’ha dut a terme el campionat provincial de la 1a volta d’iniciació al patinatge artístic al Pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques, en el que han participat prop de 150 patinadores, de 19 clubs de tot el territori lleidatà i d’Andorra

La competició s’ha iniciat a les 8 hores del matí i s’ha allargat fins a les 19:30 hores, amb molt bona afluència de públic durant tot el dia, però especialment a la tarda. Les patinadores entre els 4 i els 18 anys de les categories A, B, C, D, E i Debutants han lluitat per la victòria, en grups de 25 participants, en el campionat que han organitzat la Federació Catalana de Patinatge a Lleida i el Club Patí Borges, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Pel que fa als resultats, el Club Patí Borges s’ha endut la primera posició de la categoria debutants, la tercera en la B i la vintena de patinadores del club s’ha situat entre les 10 primeres en gairebé totes les categories. La presidenta de l’entitat, Ester Miquel, ha volgut agrair a l’Ajuntament de les Borges Blanques tota la seva col·laboració, amb els trofeus, l’espai, la megafonia i l’entrega de premis, sense els quals no hagués estat possible dur a terme un campionat que ha deixat molt bones sensacions a les patinadores, els pares i mares, familiars, amics i a tots els assistents en general.

150 participants al campionat de patinatge artístic de les Borges Blanques
comentaris