EL CROS CIUTAT DE MOLLERUSSA REUNEIX MéS DE 850 ATLETES

Ricard Pastó amplia el palmarès esportiu amb el triomf en el Cros Culleré

L'atleta del Palau d'Anglesola està demostrant el seu gran nivell aconseguint les primeres posicions de totes les competicions en les quals hi ha participat.

Categoria benjamí del Cros Ciutat de Mollerussa, memorial Josep Ignasi Culleré.
photo_camera Categoria benjamí del Cros Ciutat de Mollerussa, memorial Josep Ignasi Culleré.

Fa una setmana que l'atleta dels Xafatolls Ricard Pastó, es proclamava com a primer classificat de la Mitja Marató de Balaguer, un esforç que no ha estat inconvenient perquè el corredor del Palau d'Anglesola pogués repetir triomf aquest diumenge, en la cursa de 7.000 metres del Cros Ciutat de Mollerussa, Memorial Josep Ignasi Cullerè, que es va celebrar al Parc de La Serra.

Un èxit que Pastó va compartir, amb la companya d'equip Núria Ribalta, qui també assoliria el primer lloc de la 37a edició de la cursa de la capital del Pla d'Urgell. Pel que fa a la resta de classificats de la cursa absoluta, en la categoria masculina, l'atleta Miquel Gárcia de l'Hinaco Monzón creuava la meta 25 segons després de Pastó, i el tercer millor temps l'aconseguia Augusto Mendes del Lleida Unió Atlètica.

En l'absoluta femenina, van seguir a Ribalta en el pòdium, la independent Eva Ribalta en segon lloc i Júlia Ollé del CA Tarragona, en tercera posició. Les atletes femenines van fer un recorregut de 5.300 metres.

La prova mollerussenca, que també vol fomentar l'esport escolar, va premiar als cinc primers classificats de cada una de les categories escolars que hi van participar, i en el cas dels pàrvuls es va obsequiar amb una medalla a tots els corredors.

La matinal esportiva, que organitzen l'Associació Atlètica Xafatolls i l'Ajuntament de Mollerussa, va comptar amb un seguit d’activitats amb inflables per als més menuts per tal de potenciar la participació tant del públic, que ha estat nombrós al llarg del matí, com també de corredors, que han vingut des de diferents punts de la geografia catalana.

Comentaris