Activitat física i solidaritat s'uneixen en la Caminada a la Llum de la Lluna de Mollerussa

Arxiu, de la Caminada a la Llum de la lluna de Mollerussa
photo_camera Sortida de la Caminada a la Llum de la lluna de Mollerussa

Un any més l'estiu mollerussenc reuneix centenars de persones al voltant de la Caminada a la Llum de la Lluna, una convocatòria que combina solidaritat i foment de l'activitat física. El passat divendres més d'un miler de persones van respondre a la crida de l'Associació Atlètica Xafatolls, i el Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, els primers organitzadors de la marxa, i els segons impulsors de la campanya Porta l'aigua solidària.

La cita esportiva, patrocinada per Serveis Roselló, tenia el punt de partida en el Parc Municipal, i un recorregut per la carretera de Miralcamp, avinguda del Canal, camí de Belianes, Banqueta del Canal, Salt del Duran i tornada al Parc Municipal, en total deu quilòmetres, per camins de terra.

Sortida de la Caminada a la Llum de la lluna de Mollerussa 1Com a novetat d'enguany, a l'arribada es va poder gaudir d'un concert com a fi de festa a càrrec del duet Forty Miles, així com de la projecció de les diferents imatges de la caminada. De la mateixa manera, com a animació complementària també hi va haver, tal com ja es va fer l'any passat, l'acompanyament dels ARF Diables de Mollerussa, que van oferir un espectacle abans de la sortida i es van repartir en diferents punts del circuit.

Pel que fa al vessant solidari, el Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran va coordinar una nova edició de la campanya Porta l'aigua solidària, que té per objectiu recaptar fons pels projectes que l'entitat porta a terme a Etiòpia. La iniciativa vol fer prendre consciència de les dificultats que comporta accedir a l'aigua en aquest país i compta amb la col·laboració de les empreses Prefabricats Pujol, Autansa, A. Miquel, Rodi Motors Services, Paprinsa, Ondupacart i Fridecal, que aporten els fons per finançar més d'un miler d'ampolles d'aigua que els participants han portat mentre caminaven.

Comentaris