El CTT Mollerussa Servisimó VW jugarà la temporada vinent a Primera Nacional

Fase d'ascens 2. CTT Mollerussa Servisimó VW - CTM Coslada A
photo_camera Fase d'ascens 2. CTT Mollerussa Servisimó VW - CTM Coslada A

El CTT Mollerussa Servisimó VW ja és a la Primera Nacional, una categoria rellevant pel club de la Pla d'Urgell, i un repte que constata el bon nivell i l'esforç dels membres de l'entitat. Encara que en la fase d'ascens que es va disputar a Múrcia, els de Servisimó VW no van estar del tot encertats, les circumstàncies administratives i reglamentàries han permès arribar a la ronda nacional.

Els mollerussencs van caure derrotats davant del CTM Jerez, un duríssim enfrontament de més de quatre hores, però així i tot es van situar en el primer lloc del seu grup, derrotant als equips de Vigo, Menorca i Madrid. Aquestes circumstàncies, afegides a la segona posició obtinguda a la lliga, permetia que els tenistes Ricard Gómez, Xavi Fontanet i Iván Fernández, assolissin aquest objectiu.

Fase d'ascens 1. Xavier FontanetEn aquesta categoria de la competició el CTT Mollerussa Servisimó VW, comença a desplegar les previsions pertinents per tal de poder afrontar el repte, amb alguna incorporació nova. També es plantegen nous inconvenients com els econòmics, per finançar els desplaçaments als quals obligarà la nova categoria.

Els responsables del Club no poden més que mostrar la seva satisfacció per haver aconseguit un èxit d'aquesta envergadura. Per al club ja va ser un gran reconeixement arribar a la Segona Nacional. El club continua vivint la seva etapa durada, que intentarà mantenir amb la formació de nous i joves palistes.

El CTT Mollerussa Servisimó VW, representarà a la demarcació de Lleida en aquesta categoria, al costat del CTT Borges i en la categoria femenina el CTT Balaguer.

Comentaris