07.04.2020 |
Territoris.cat

El Banc dels Aliments protagonitza la quarta volta solidària a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Les 200 persones que hi van participar van poder gaudir de l'entorn de l'estany i van reflexionar a partir dels cartells distribuïts per l'itinerari que informaven sobre la pobresa a Catalunya i sobre les necessitats d'algunes famílies amb risc d'exclusió social. 

Unes 200 persones van participar a la Volta Solidària a l'estany.
Unes 200 persones van participar a la Volta Solidària a l'estany.
El Banc dels Aliments protagonitza la quarta volta solidària a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

El Consorci de l’estany d’Ivars i Vila-sana ha recaptat 395 euros de la quarta volta solidària de l’estany, quantitat que l’entitat destinarà a col·laborar amb el Banc dels Aliments de Lleida i que, concretament, serviran per a ajudar les famílies del Pla d’Urgell que són usuàries del Punt de distribució d’aliments del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. La volta solidària de l’estany ha aplegat 125 donacions i unes 200 persones que han gaudit de l’estany i han pogut participar en aquesta activitat. 

2015.05.03 volta solidària 1Les persones que han completat tota la volta a l’entorn del llac han pogut reflexionar sobre la pobresa a Catalunya i sobre les necessitats d’algunes famílies amb risc d’exclusió social gràcies als cartells informatius col·locats per tot l’itinerari. S’han habilitat dos punts d’avituallament: un a mig camí, a cal Sinén; i un altre al final del recorregut, que ha comptat amb el suport de Cal Valls i de l’Hort Calvís, cosa que ha permès poder oferir als caminants un suc i una peça de fruita. A més a més, i com en les darreres edicions, les persones que han fet una aportació han participat en el sorteig de diversos obsequis facilitats per diverses empreses i entitats de l’entorn de l’estany (Gust d’Hort, Teuleria de Linyola, km 0. La boira de Ponent, Ateneu de Tàrrega, Espai Cultural dels Canals d’Urgell, Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Floristeria Pepita i Ve de pas).

Comentarios