El Futbol Sala Mollerussa - Tallers G. Priego a un pas d'assolir una fita històrica

L'equip que dirigeix Jonathan Gallardo es va quedar a un punt per proclamar-se campió de la Primera divisió territorial, i aquest any poden aconseguir el seu objectiu

Futbol Sala Mollerussa
photo_camera Futbol Sala Mollerussa

El Club Futbol Sala Mollerussa - Tallers G. Priego, vol aprofitar el marc de la Festa Major per aconseguir una fita històrica, proclamar-se campió de la Primera Divisió Catalana, el que els permetria l'ascens directe a la Divisió d'Honor. L'equip que dirigeix Jonathan Gallard s'enfronta aquest dissabte al Fraga en el Pavelló municipal de la capital del Pla d'Urgell, a les quatre de la tarda.

Futbol Sala Mollerussa 1El club mollerussenc depèn d'ell mateix, per assolir aquest repte, ja que ha de guanyar aquest partit i el darrer de la temporada, el diumenge 28 de maig, que l'enfrontarà a Torres de Segre. Els de Gallardo encapçalen la classificació amb 53 punts, però no es poden permetre cap derrota, ja que els seus perseguidors, Castellciutat CF, i Alpicat Futbol Sala els segueixen a 51 punts.

Per aquest motiu el Club Futbol Sala Mollerussa - Tallers G. Priego ha fet una crida a seguidors i aficionats, a fer pinya aquest dissabte, al municipal, per tal de poder aconseguir aquesta fita important pel club i la ciutat.

El Club té una llarga trajectòria a Mollerussa, i fa un parell d'anys es va integrar al FC Mollerussa, amb la voluntat de compartir iniciatives i donar oportunitats als jugadors de futbol, per continuar practicant esport. Un equip que ha aconseguit situar-se en el primer nivell de la competició, sota la direcció de Gallardo, un experimentat jugador que va militar en les files del Balaguer durant cinc anys. Sota la direcció de Gallardo el club es va quedar la passada temporada a un punt d'aconseguir aquesta mateixa fita, i aquest any estan disposats a oferir la copa a la seva ciutat.

Comentaris