Bell-lloc reuneix més de 450 atletes en la Cursa Solidària Daicar Mobel Bell-lloc-Alamús-Bell-lloc

La xifra de participants va permetre obtenir una bona recaptació per a Talma de Juneda, una associació sense afany de lucre que treballa en l’atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats.

Els guanyadors de la Cursa Solidaria de Bell-lloc
photo_camera Els guanyadors de la Cursa Solidaria de Bell-lloc els Alamús

El Club Alpí Bell-lloc, va recollir el relleu de l'organització de la Cursa Solidària Daicar Mobel Bell-lloc-Alamús-Bell-lloc, amb la col·laboració dels l'Ajuntaments de Bell-lloc i els Alamús, amb la voluntat d'impulsar una de les proves atlètiques emblemàtiques del Pla d'Urgell. Una competició que amb el besant esportiu i de lleure, va reunir més de 450 participants, tot i la intensa calor de la vesprada.

Les guanyadores femenines de la Cursa solidària de bell-llocLa cursa d'enguany, al marge del relleu organitzatiu, també va comptar a la implicació de l'Ajuntament dels Alamús, per la qual cosa, la cursa de 10 quilòmetres va passar per aquest municipi, i la de 5 quilòmetres també va tenir sortida, en la mateixa.

Pel que fa als resultats, en la prova llarga, el vencedor va ser Pol Fernández (CE Pedala.cat Logigràfic Balaguer), que amb un temps de 34,26 va superar per un escàs marge de 10 segons al vigent campió de la Lliga Ponent, Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logigràfic Esport), segon amb 34,46. Tercer va ser Jaume Grau (AA Xafatolls), amb un temps de 36,17.

En dones, Aurèlia Prat (La Tonketa) es va endur el triomf amb un crono de 44,29. Segona va entrar Toni Hermoso (Maratonians del Segre), actual líder de la Lliga Ponent, amb 45,07, i tercera va ser Angelica Damoc (Club Ro), amb 45,39.

Cursa Solidaria bell-lloc els AlamúsPel que fa a la cursa curta, Martí Sabater (Logigràfic Esport) va refermar el seu lideratge en la Lliga Ponent amb un temps de 18,23 que li va atorgar el triomf pel davant de l’independent Albert Salvadó, amb 18,34, i de Josep Maria Bergua (Correcamins), amb 18,40. En dones, Maria Teresa Cerdà (CE Palau d’Anglesola) es va imposar amb un temps de 22,21, seguida d’Olívia Bellaubí, amb 22,44, i d’Alba Andrés (Lleida UA), amb 22,45, és a dir, separades per només un segon després d’una gran lluita.

La xifra de participants va permetre obtenir una bona recaptació per a Talma de Juneda, una associació sense afany de lucre que treballa en l’atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, trastorn mental i/o risc d’exclusió social de Les Garrigues, per tal de millorar-ne la qualitat de vida.

.

comentaris