Campus de tecnificació avançat per a cadets organitzat pel Club Basquet Mollerussa

Un total de 18 jugadors i jugadores van participar en la jornada, la qual va estar dirigida per Josep Maria Torres, director tècnic de l'entitat

CLUB BASQUET MOLLERUSSA interior
photo_camera Foto de família dels participants a la jornada realitzada dimarts al pavelló poliesportiu

El Club Basquet Mollerussa va organitzar dimarts dia 27 de desembre al pavelló poliesportiu de Mollerussa la primera edició del  Campus Shooting Excellence, un campus de tecnificació avançat adreçat a la categoria cadet i amb l’objectiu d’ajudar a perfeccionar la mecànica, la psicologia i l’evolució del tir a cistella.

Els entrenadors del club Edu Reina i Ariadna Guasch també van assistir a les sessions

Al campus, amb places limitades que es van cobrir en categoria masculina, van participar 12 jugadors i 6 jugadores. La direcció va anar a càrrec del director tècnic del club, Josep Maria Torres, que va comptar amb l’assistència dels també entrenadors del club, Edu Reina i Ariadna Guasch.

La jornada d’entrenament, que incloïa el dinar conjunt de tot el grup i una samarreta de joc per als participants, va començar a  dos quarts de 10 del matí amb una xerrada tècnica i es va allargar fins a les 7 de la tarda, finalitzant-se amb una competició de tir per aplicar els coneixements adquirits.

comentaris