Castellnou torna a ser bressol lleidatà del Dirt Track aquest cap de setmana

Els quatre classificats de la prova del Pla d'Urgell participaran en el Superprestigio Dirt Track, que se celebrarà el 12 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Castellnou va deixar de celebrar proves de Dirt Track a l'any 2006.
photo_camera Imatge de la primera prova al circuit permanent de Castellnou.

El Circuit permanent de Dirt Track de Castellnou de Seana acull aquest dissabte a partir de les deu de la nit, la darrera prova de la Copa Rodi&Michelin, de l'Open d'estiu, en la que està previst que hi participen una seixantena de pilots. La competició del Els guanyador de de l'Open provincial de Dirt Track, martínez, Lozano i Grau Pla d'Urgell tindrà com a caps de cartell a Franc Serra, Ferran Cardús, Àngel Grau, i David Giménez, que de mantenir les seves posicions, optaran a participar en el Superprestigio Dirt Track, que se celebrarà el 12 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. En la graella de sortida també hi serà el pilot local i instigador del circuit Lluís Massana que està situat en la catorzena posició, i el pilot del Palau d'Anglesola Joan R. Ribelles que ocupa la vuitena posició, de l'Open Rodi&Michelin.

Encara que la pluja ha impedit realitzar amb normalitat els entrenaments d'aquest divendres, la predicció meteorològica, anuncia bon temps a la nit del dissabte, per la qual cosa l'espectacle motociclista està garantit, com en dada edició en el nou circuit de Castellnou de Seana, que organitza la segona prova des de la seva inauguració l'any passat.

El circuit permanent de Castellnou ha revifat la passió per la benzina, després d'uns d'inoperància, hi ha permès fomentar la pràctica del Dirt Track, tant pel que fa als pilots locals, com altres de la demarcació i de Catalunya que l'utilitzen per als seus entrenaments.

Comentaris