Marc Tugues, i  Pere Esqué participen en la cursa de ciclisme més dura del món a Sud-Àfrica

Absa Cape Epic - Bike Hub
photo_camera Absa Cape Epic - Bike Hub

El ciclista de Mollerussa, Marc Tugues, i el targarí Pere Esqué, han marxat aquest dijous amb destinació a Sud-Àfrica on participaran en l'Absa Cape Epic, una cursa de ciclisme de muntanya per equips de dues persones que realitza anualment al Cap Occidental d’aquest país del 17 al 24 de març. Tugues va rebre el suport del regidor d’Esports, Bernat Díaz,en nom de la ciutat, que és un dels patrocinadors de l'equip lleidatà, desitjat el millor en aquesta aventura esportiva.

Marc Tugues i el regidor Bernat DiazMarc Tugues, gestiona actualment el centre de tecnificació de BMX a Vila-sana, és entrenador d'aquesta disciplina esportiva, i organitza activitats en l'equipament Bikepark, que compagina amb la preparació de joves per a competicions. Pere Esquè és propietari d'una botiga de bicicletes a Tàrrega, i apassionat de les dues rodes. 

La característica fonamental d’aquesta cursa, acreditada per la Unió Ciclista Internacional és que els equips han de córrer junts durant tot el recorregut. Tugues comparteix experiència amb el ciclista Pere Esqué, de Tàrrega, de 42 anys i propietari d’una botiga de bicicletes en aquesta localitat.

Comentaris