19.01.2022 |
Territoris.cat

Jordi Trepat i Elisa Lladós guanyen la primera edició de la Cursa del Pou Bo de Torregrossa

Elisa Lladó guanya la Cursa del Pou Bo de Torregrossa
Elisa Lladó guanya la Cursa del Pou Bo de Torregrossa
Jordi Trepat i Elisa Lladós guanyen la primera edició de la Cursa del Pou Bo de Torregrossa

Torregrossa va reunir aquest diumenge 400 participants en la primera convocatòria de la Cusa i Marxa del Pou Bo, proposta atlètica de 10 i 5 quilòmetres i la caminada de 7 quilòmetres, que impulsaven l'Associació del Pou Bo amb la col·laboració de Boira Experience i de l'Ajuntament del municipi del Pla d'Urgell.

Guanyadors de la Cursa del Pou Bo de TorregrossaEn la seva versió atlètica la competició inaugurava el calendari de la Lliga Ponent que guanyaven el corredor dels Xafatolls Jordi Trepat, actual campió de les Mitges de Ponent i la corredora del Clos Pons Thai Runners, Elisa Lladós, també l'actual campiona de la Lliga Ponent.

En la cursa de deu quilòmetres, van seguir a Jordi Trepat, l'atleta del Clos Pons Thai Runners, Alejandro Renale, i José Luis Pascual del Sícoris. Pel que fa a les fémines es va classificar en segon lloc Patrícia Martínez de l'AA Els Tres Tossals, i de Maria Anguita del Twokades pel Running.

Jordi Trepat guanya la Cursa del Pou Bo de TorregrossaPel que fa a la cursa de cinc quilòmetres, el guanyador masculí va ser Albert Vall de l'Esports Truga, seguit Jon Fernández de l'At. Torregrossa, i Joan Rosell del CC Alcover. En la versió femenina, triomf de la independent Geovanina Mihaes, seguida de María de los Ángles Castillo del CA Fraga-Bajo Cinca, i de Pilar Masbernat dels Xafatolls.

Els participants han pogut gaudir d'avituallaments amb productes de proximitat, ecològics i saludables, assessorament de fisioteràpia a l'arribada, guarda-roba, dutxes i WC, servei de bar, entrepà i parc infantil amb monitors, a més d'entrar en el sorteig d'obsequis i endur-se com a regal un buff.

Guanyadores femenines de la Cursa del Pou Bo de TorregrossaLa Cursa del Pou Bo tenia com a objectius promoure la pràctica saludable de l'esport, incentivar hàbits de vida saludables, conscienciar de la necessitat del respecte i cura del mateix cos, afavorir el coneixement i respecte de l'entorn, realçar i positivar la boira com a fenomen meteorològic singular de les terres de Ponent, destacar el valor ecològic dels espais que rodegen les proximitats de la cursa i conscienciar del valor dels productes propis i propers.

Jordi Trepat i Elisa Lladós guanyen la primera edició de la Cursa del Pou Bo de Torregrossa
comentaris