El Club de Bitlles de Castellnou de Seana es proclama campió de la Lliga Terra Ferma

Després de repetides temporades en el subcampionat, el Club de Bitlles de Castellnou de Seana aconsegueix proclamar-se campió territorial

Recepció a l'Ajuntament del Club de Bitlles castellnou de Seana
photo_camera Recepció a l'Ajuntament del Club de Bitlles castellnou de Seana

El Club de Bitlles de Castellnou de Seana ha assolit aquesta temporada un repte històric, proclamar-se campió de la Lliga de Bitlles Catalanes de la Terra Ferma, un objectiu que l'entitat perseguia des de feia diverses temporades, i sempre es va quedar a les portes d'aconseguir-ho.

Els membres del Club de Bitlles Castellnou de Seana signen el llibre d'HonorEls del Pla d'Urgell es va assegurar la temporada i la seva puntuació els va permetre acabar la lliga pràcticament tres jornades abans de finalitzar-la. El passat 22 de maig es va celebrar la darrera jornada i l'enfrontament amb el Vila-sana va ser un simple tràmit.

L'Ajuntament de Castellnou ha volgut fer un reconeixement a aquesta fita, i per aquest motiu ha dut a terme aquest dissabte un acte en el qual, l'alcalde Jordi Llanes i membres del consistori, han lliurat un diploma als membres de l'equip A del Club, i han signat en el llibre d'honor del consistori.

El Club castellnouenc, ha superat als vint-i-sis equips lleidatans que competeixen en la lliga Terra Ferma, una competició que des de fa cinc anys es va desvincular de la Lliga Catalana, en considerar que afavoria a les competicions de l'àrea metropolitana.

El Club de Bitlles de Castellnou de Seana es va fundar a finals dels noranta i actualment el conformen dos equips amb 22 jugadors.

comentaris