06.10.2022 |
Territoris.cat

El Club Esportiu Pla d'Urgell organitza el campus d'estiu al Palau d'Anglesola

El campus esportiu el dirigiran, l'exentrenador del F.C Mollerussa Adrià Gabernet i el coordinador del CEPU Josep Maria Carné

El Club Esportiu Pla d'Urgell organitza el campus d'estiu al Palau d'Anglesola

El Club Esportiu Pla d'Urgell (CEPU) farà aquest estiu una aposta molt sòlida en les activitats d'estiu, dedicant quinze dies a la formació especialitzada en futbol, una activitat que sota el nom de Futbol Pro, vol fomentar el perfeccionament en aquest esport.

CAMPUSCEPUAquest dijous el CEPU va presentar en l'Ajuntament del Palau d'Anglesola, municipi que acull tradicionalment les activitats d'estiu de l'entitat, el campus d'estiu que dirigirà Adrià Gabernet, l'entrenador que va fer possible l'ascens del FC Mollerussa, al costat del coordinador Josep Maria Carnè.

Amb aquest projecte, el CEPU vol incorporar a les activitats estiuenques una àrea de perfeccionament que bagi més enllà de l'activitat física i el lleure. El Futbol Pro es dura a terme del 18 al 22 i del 25 al 29 de juliol, dirigit a infants i joves entre els 3 i 16 anys. Les activitats es faran en el Pavelló Poliesportiu del Palau d'Anglesola, donat que s'està restaurant el camp de futbol local.

Els inscrits en el Futbol Pro, al marge de l'aprenentatge i l'activitat optaran a obsequis com samarretes oficials del Barça, entrades al Camp Nou, Rellotges Smart Watch, entrades a Port Aventura i pilotes oficials de la Lliga.

El CEPU organitza tradicionalment activitats durant tot l'estiu en períodes setmanals, fins al mes de setembre, aquest any excepcionalment no podran utilitzar el camp de futbol fins al mes d'agost, que està previst que finalitzi l'arranjament de la instal·lació esportiva del municipi.

Els que estiguin interessats a ampliar la informació respecte a les activitats del Club Esportiu del Pla d'Urgell poden consultar la pàgina http://clubesportiuplaurgell.blogspot.com/

El Club Esportiu Pla d'Urgell organitza el campus d'estiu al Palau d'Anglesola
comentaris