01.10.2022 |
Territoris.cat

Grup Excursionista Serralada impulsa la tercera edició del Duatló de l'Infern

Òscar Carrasco i Anna Vallverdú van aconseguir els millors temps en les categories sènior masculí i femení de la tercera edició de la prova més dura del Pla d'Urgell

La tercera edició del Triatló va comptar amb 81 participants
La tercera edició del Duatló va comptar amb 81 participants
Grup Excursionista Serralada impulsa la tercera edició del Duatló de l'Infern

Duatlo de l'InfernLes pistes dels termes dels municipis del Pla d'Urgell van acollir aquest diumenge la tercera edició del Duatló de l'Infern, una de les proves més dures que inclou el calendari d'activitats atlètiques de la comarca. La competició va comptar amb una participació de 81 atletes procedents de tot el territori català i també d'Osca.

La prova, impulsada pel Grup Excursionista Serralada, es va dur a terme en tres trams, el primer de 5 quilòmetres a peu, un segon de 20 quilòmetres en BTT i el tercer de 2,5 quilòmetres a peu, que discorrien pel Parc de La Serra.

Duatlo de l'Infern (4)Els primers classificats van ser: a la categoria Sènior Masculí, Òscar Carrasco, del Club Vec Cycling Run de Castellnou de Bages, que va fer un temps d'1 hora i 15 minuts; en Veterà Masculí, Javier Serrano del CC Monzon Triatlon de Monzon, que es va proclamar guanyador amb un crono d'1 hora 17 minuts; a Sènior Femení, va finalitzar en primer lloc Anna Vallverdú, del Triatló 4.40 de Lleida, amb un temps d'1 hora 28 minuts, i, per últim, en Veterà Femení, la millor classificada va ser Anna Moragues del G.E. Serralada de Mollerussa amb un temps d'1 hora 40 minuts.

Grup Excursionista Serralada impulsa la tercera edició del Duatló de l'Infern
comentaris