El Club de Futbol Joventut Mollerussa assoleix un nou repte històric amb cinc títols i un ascens en la temporada 2017-2018

Marc Solsona lliura el trofeu de campions al primer equip de CFJ Mollerussa
photo_camera Marc Solsona lliura el trofeu de campions al primer equip de CFJ Mollerussa

Directius, tècnics, jugadors i familiars van voler compartir amb la capital del Pla d'Urgell, els èxits assolits aquesta temporada pel Club de Futbol Joventut Mollerussa (CFJ), organitzant una rua, que el passat divendres va recórrer els carrers de la ciutat. Un palmarès històric amb cinc títols de campions i el destacat ascens de l'equip amateur a la Primera Catalana.

Els més petits del CFJ Mollerussa comencen a triomfarEl club mollerussenc ha finalitzat la temporada 2017-2018 amb els títols de campions dels equips Infantil B que competirà en Segona, el benjamí puja a categoria Preferent, el benjamí D competirà en la Primera Divisió Grup 11, i els debutants B, al grup 2 de la seva categoria. Pel que fa a l'equip amateur, sota les ordres de Josep Maria Turull, després de finalitzar la temporada sense perdre cap partit assoleix la Primera Divisió Catalana.

En el decurs de l'acte es van lliurar als equips campions els trofeus que els reconeixien el seu triomf en la temporada
 

El tècnic Josep M. Turull amb el jugadors del primer equip del CFJ MollerussaTota la família del CFJ Mollerussa va sortir de les instal·lacions municipals, per recórrer la ciutat fins a la plaça ciutat de Lleida, acompanyats de la percussió del grup Tabalats, on els van rebre, l'alcalde Marc Solsona i membres de la corporació. Solsona, va destacar que aquest acte d'homenatge es duia a terme en aquest punt perquè el centre està en obres perquè quan pugem a Tercera divisió la pròxima temporada estigui impecable, tot coincidint amb el centenari de l'entitat esportiva.

Per la seva banda el president del club, Robert Ortega, que va voler agrair tant al consistori, com als jugadors, l'afició, entrenadors i delegats, el treball al llarg d'aquesta tem-porada.

Comentaris