El club hoquei Aldahra Fagavi de Vila-sana aspira aconseguir l'ascens amb Jimena Ortiz

El Club del Pla d'Urgell ha incorporat a les seves files, la davantera de 24 anys, procedent de l'equip argentí de San José, amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens a la màxima categoria

Presentació de la jugadora argentina Jimena Ortiz
photo_camera Presentació de la jugadora argentina Jimena Ortiz

Les jugadores del club hoquei Aldahra Fagavi de Vila-sana, aconseguien el passat dissabte una àmplia victòria amb el Voltregà, un enfrontament en el qual va debutar la recentment incorporada jugadora argentina Jimena Ortiz. L'equip que prepara Jordi Capdevila continua liderant la Lliga Nacional Catalana, empatat a punts amb el Citylift Girona.

Jordio Capdevila conversa amb Jimena OrtizAldahra Fagavi,té la voluntat d'encaminar l'ascens a la OK lliga aquesta temporada, i per aquest motiu a fet una aposta important amb el fitxatge de la jugadora argentina de 24 anys Jimena Ortiz. La jove que militava en el Sant José del país llatinoamericà, arriba al club del Pla d'Urgell amb molta il·lusió i amb l'objectiu de donar-ho tot. Ortiz manifesta que venir a Europa sempre és un objectiu ambiciós per a nosaltres, i crec que aquí estaré molt bé, donant suport a l'equip per guanyar el campionat.

La jugadora creu que es podrà adaptar de seguida al joc que es practica a Espanya i des del club esperen que pugui ser una peça clau per aconseguir l'ascens a la màxima categoria.

Segons el preparador Jordi Capdevila, es tracta d'una jugadora que ens pot ajudar molt en la definició i en la gestió dels partits, amb ella segur que farem un pas endavant.

comentaris