19.08.2022 |

El CTT Mollerussa torna a engegar la seva activitat esportiva

Mollerussa serà seu de la primera concentració esportiva de Segona Nacional el proper dia 6 de març

El primer equip del club en un dels entrenaments
El primer equip del club en un dels entrenaments
El CTT Mollerussa torna a engegar la seva activitat esportiva

El primer equip del Club de Tennis Taula Mollerussa Prefabricats Pujol jugarà aquest dissabte a Saragossa els tres primers partits d’aquesta temporada de Primera Nacional, la tercera màxima categoria a nivell estatal. La Federació Espanyola de Tennis Taula ha decidit aquest any disputar la lliga en concentracions dividint els grups amb cinc equips. Aquests equips es trobaran en quatre ocasions amb una seu diferent cada vegada per jugar entre dos i tres jornades amb un sol dia.

Mollerussa acollirà la tercera concentració de la màxima categoria el 10 d’abril.

Així doncs, el primer equip jugarà aquest dissabte contra el CTT Borges, el Ganxets Reus Miró i el CN Helios de Saragossa, equip amfitrió de la concentració. L’equip titular també ha quedat enquadrat amb el CTT Esparreguera, contra qui jugarà a la propera jornada.

Per altra banda, el filial del club, el CTT Mollerussa Servisimó VW, debutarà a Segona Nacional el proper dissabte 6 de març i amb el mateix format de competició que en l’altra categoria. En aquesta ocasió, el poliesportiu 11 de setembre de Mollerussa acollirà aquesta primera concentració.

L’equip s’enfrontarà contra el CAI Santiago TM, el Centro Natación Helios i l’School Zaragoza Global Spedition en uns partits que es retransmetran en directe per les xarxes del club.

El filial també ha quedat enquadrat amb el tercer equip del CTT Borges.

Per últim, la Federació de Lleida de Tennis Taula també ha decidit iniciar la lliga de Preferent aquest cap de setmana, malgrat el vigent campió, el CTT Gràfix Mollerussa, descansa en aquesta primera jornada i iniciarà la lliga el proper dissabte 13 de març a casa contra el Borges Carburants Mir.

El CTT Mollerussa torna a engegar la seva activitat esportiva
comentaris