Ferran Solé, Guerau Masagué i Jofre Dea al Campionat d'Espanya d'Escacs

El mollerussenc Jofre Dea, va haver de superar nou rondes molt dures, però el del Pla d'Urgell ja arrossega el bagatge el campionat de Catalunya per clubs de la passada temporada, i també el Campionat de Catalunya en el sub-8, en el seu palmarès esportiu
Jofre Dea subcampió d'escacs Catalunya @Territoriscat
photo_camera Jofre Dea subcampió d'escacs Catalunya @Territoriscat

Els lleidatans Ferran Solé, Guerau Masagué es van proclamar campions de Catalunya d'escacs, de les categories sub-20 i sub-18 respectivament, i el mollerussenc, Jofre Dea aconseguia situar-se com a subcampió en la categoria sub-10. Les posicions dels joves lleidatans els permet el pas directe a competir en el Campionat d'Espanya que se celebrarà entre els mesos de juliol i agost.

Ferran Solé, Guerau Masagué i Jofre  Dea @LaMañanaLa convocatòria per edats del Campionat Català va tenir lloc del 27 de març a l'1 d'abril a Salou, i va comptar amb la participació de 387 participants procedents de tota Catalunya i Andorra, i els representants lleidatans van aconseguir dos dels sets campionats en joc i un sot-campionat.

El mollerussenc Jofre Dea, va haver de superar nou rondes molt dures, però el del Pla d'Urgell ja arrossega el bagatge el campionat de Catalunya per clubs de la passada temporada, i també el Campionat de Catalunya en el sub-8, en el seu palmarès esportiu. El jugador forma part de les files del Club Escacs Mollerussa, amb 45 companys més dels quals 22 competeixen en diferents categories.

Comentaris