La cita ha obert inscripcions low cost per celebrar el desè aniversari

Darrera edició de la Cursa del Caragol de Linyola
photo_camera Darrera edició de la Cursa del Caragol de Linyola

El diumenge 7 d’octubre Linyola acollirà la 10a Cursa del Caragol de 10km i la 3a cursa de 5km, organitzades pel Club Excursionista Linyola amb la col·laboració de l’Ajuntament de Linyola i puntuables per la Lliga Ponent.

L’organització ha obert inscripcions amb preus low cost i avantatges per als primers inscrits.

La sortida i l’arribada seran al carrer La Creueta de Linyola, al costat de la zona esportiva. La cursa de 10 kilòmetres començarà a les 9.30 hores, i la de 5 a les 9.40. Els dos recorreguts combinaran camins de terra i d’asfalt. A banda de les curses, també es farà una caminada popular de 7 kilòmetres.

Al marge dels premis individuals, s’obsequiarà amb un pernil al club amb més inscrits. Tots els participants rebran el regal de la cursa que hagin escollit (jaqueta o samarreta tècnica) juntament amb la bossa del corredor. Una vegada finalitzada la cursa, se’ls donarà esmorzar  i  beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels col·laboradors.

L’espai comptarà amb lavabos, vestidors, dutxes, servei de guarda-roba i zona de pàrquing. Les inscripcions es poden fer a http://celi.cat/cursa-del-caragol

comentaris