02.12.2021 |
Territoris.cat

La Cursa de l'Indiot torna a protagonitzar l'esport nadalenc a Mollerussa

Els organitzadors de la prova, l'Associació Atlètica Xafatoll i l'Ajuntament de Mollerussa preveuen una participació de 800 atletes, 500 en la cursa oberta i al voltant de 300 escolars.

Els organitzadors de la Cursa de l'Indiot esperen al voltant de 800 participants.
Els organitzadors de la Cursa de l'Indiot esperen al voltant de 800 participants.
La Cursa de l'Indiot torna a protagonitzar l'esport nadalenc a Mollerussa

L'activitat esportiva nadalenca de Mollerussa torna a estar protagonitzada per la Cursa de l'Indiot, la prova del dia de Sant Esteve que espera la participació de 800 atletes, i que es caracteritza per l'obsequi d'aquesta au als guanyadors. Un guardó que va ser motiu de polèmica ecologista fa un parell d'anys i que es va tornar a recuperar en la passada edició.

El circuit urbà de 8 quilòmetres mantindrà el mateix recorregut que en la passada edició, dues voltes de quatre quilòmetres amb l’objectiu d’evitar els doblaments que altres anys es produïen entre els atletes i que dificultaven el registre d’arribades que es fa amb el sistema de xips. Aquesta distribució fa que el recorregut, a banda d’agafar carrers del centre urbà, també s’ampliï a l’avinguda del Canal i fins al primer pont del camí de Belianes.

La sortida de la cursa oberta es farà des de la plaça de Manuel Bertran a les 10.30 del matí, i les categories de Veterans, Sènior i Juvenils sortiran primer mentre que els més petits ho faran, a partir de les 11.30 en diferents curses ordenades per categories.

L’organització repetirà la ubicació del servei de guarda-roba a la plaça Major, on també s’ubicarà l’espai per avituallament dels corredors, que, a banda d’una bossa amb obsequis també rebran una cinta de cap tècnica.

Pel que fa a les inscripcions, el preu per als atletes de les categories Juvenils, Sèniors i Veterans serà, si s’inscriuen abans del 23 de desembre, de 10 euros si disposen de xip i de 12 euros si el xip l’ha de posar l’organització. Els que es vulguin inscriure personalment ho podran fer, sempre i quan hi hagi places, el mateix dia de la cursa i hauran de pagar un preu d’inscripció de 14 euros. Quant a les categories inferiors, les inscripcions són gratuïtes i es podran fer on line.a www.amollerussa.com/indiot fins el 23 de desembre fins als 300 participants.

La Cursa de l'Indiot torna a protagonitzar l'esport nadalenc a Mollerussa
comentaris