30.09.2022 |
Territoris.cat

La Cursa nocturna del Castell del Remei espera 800 participants

Acte de presentació de la segona edició de la Cursa nocturna del Castell del Remei 1
Acte de presentació de la segona edició de la Cursa nocturna del Castell del Remei
La Cursa nocturna del Castell del Remei espera 800 participants

El celler Castell del Remei ha convocat la segona edició de la Cursa nocturna, una prova que impulsa conjuntament amb el GoGoRunners Club i el suport de l'Ajuntament de Penelles i la Diputació. La cursa se celebrarà el dissabte 3 de juny, i comptarà amb dos trams circulars de 9 i 15 quilòmetres, el primer de caràcter popular i familiar, que es podrà fer caminant o corrent i el segon més competitiu.

La sortida tindrà lloc des del complex del Castell del Remei a dos quarts de deu de la nit. Els dos recorreguts surten direcció Vallverd, passant per Almassor. A Vallverd se separen els corredors, els de la distància llarga arribaran a l'estany d'Ivars i Vila-Sana, al qual donaran la volta per anar a buscar el canal d'Urgell, on es tornaran a trobar amb els participants de la distància més curta. A partir d'aquest punt, vorejaran el canal d'Urgell fins a arribar al celler.

Els organitzadors oferiran als participants una graellada de carn a l'arribada, maridada amb vins del celler
 

La directora de comunicació del Castell del Remei, Mireia González, ha explicat que el circuit del vi, a més de promocionar l'esport i l'enoturisme, té un vessant solidari amb l'objectiu de donar a conèixer la greu malaltia crònica, sistemàtica i autoimmune que és el Lupus i recaptar fons per a la Fundació Catalana de Lupus destinats a la investigació.

A hores d'ara, el nombre d'inscrits als dos recorreguts és de 770 corredors i/o caminadors. Tot i que s'espera arribar a un màxim de 800 inscrits.

La Cursa nocturna del Castell del Remei espera 800 participants
comentaris